Hengstenkeuring 2018!

Stand hengstenkeuring 2018

Allereerst wenst Veiling Dronten iedereen nog een voorspoedig en gezond nieuw jaar. 2018 is alweer bijna 3 weken van start en daarmee komt de KWPN hengstenkeuring dichtbij. Veiling Dronten nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze stand in de Brabanthallen op 31 januari t/m 3 februari 2018. Graag hopen wij u hier te verwelkomen, en onder het genot van een kopje koffie of thee even bij te praten. In de stand is ook de mogelijkheid om uw paard aan te melden voor de sportpaardenveiling van 21 april 2018.

41ste sportpaardenveiling Dronten

Veiling Dronten is ook dit jaar weer op zoek naar getalenteerde dressuur- en springpaarden in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. De paarden dienen, naast een correct en aansprekend exterieur, te beschikken over zeer goede bewegingen en/of springtechnieken. Tevens wordt geselecteerd op klinische en röntgenologische gezondheid.

Als extra service biedt Veiling Dronten ook dit jaar de mogelijkheid de paarden tegen een zeer aantrekkelijke tarief, professioneel te laten trainen in aanloop naar de veiling. Onder leiding van internationaal springruiter Henk Frederiks zullen de te veilen paarden 6 weken gestald en getraind worden bij stal Bakker-Frederiks te Wapserveen. Enkele professionele dressuur -en springruiters/amazones zullen Henk hierin bijstaan.
Door deze opzet kunnen de paarden optimaal worden  voorbereid op de veiling. Tevens biedt Veiling Dronten potentiële kopers hiermee de mogelijkheid om op één locatie meerdere veilingpaarden te proberen.

De 3 jarige paarden die niet onder het zadel worden gepresenteerd en die u zelf wilt voorbereiden voor deze veiling, worden op woensdag 18 april op de veilinglocatie verwacht.

Aanmelden van de paarden kan t/m woensdag 22 februari a.s. Voor vragen betreffende de selectie, trainings -en veilingvoorwaarden kunt u contact opnemen met fam. van Zanten via telefoon (06-13847594) en mail l.vanzanten@hetnet.nl.

Heeft u een paard staan welke aan de eisen voldoet en wilt u deze graag aanmelden? Dat kan op onze website, of kom even langs onze stand tijdens de KWPN Hengstenkeuring.

Graag tot ziens op de KWPN Hengstenkeuring 2018, 31 januari t/m 3 februari, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch!