KWPN Hengstenkeuring 2019

Veiling Dronten nodigt u van harte uit voor een bezoek aan onze stand op de KWPN hengstenkeuring op 30 januari t/m 2 februari 2019. Graag hopen wij u dan te verwelkomen, en onder het genot van een kopje koffie of thee even bij te praten. Tevens is het mogelijk om hier uw paard aan te melden voor de sportpaardenveiling van dinsdag 7 mei 2019.

Ondertussen zijn ook de eerste veulens van 2019 alweer geboren! De voorbereidingen voor de 28ste veulenveiling, die wederom gehouden wordt op het KWPN centrum te Ermelo, vrijdag 6 september, zijn dan ook weer gestart. Ook het aanmelden van uw veulen is al mogelijk deze dagen!

Daarnaast zijn wij zeer verheugd over het feit dat de hengsten Look a like Twiggy BB (Connect x Quality Time), Laidback Luke WM (Stakkato Gold x Guidam) en Livingstone (Grand Galaxy Win x Uphill), verkocht als veulen op Veiling Dronten, zich nu in Den Bosch mogen tonen tijdens de 2e bezichtiging, we wensen de fokkers en eigenaren veel succes!

 

*op de foto ziet u de KWPN goedgekeurde hengst Jenkins (fokker C.G. Vernooy), ook Jenkins werd als veulen geveild via Veiling Dronten.