Laatste kans opgave Veiling Dronten

Op vrijdag 1 september wordt de 26ste veulenveiling Dronten georganiseerd op het centraal gelegen KWPN-centrum in Ermelo. Ook dit jaar is Veiling Dronten op zoek naar veulens met extra beweging, uitstraling en interessante afstamming. Hiermee staat Veulenveiling Dronten garant voor uniek toekomstig fok- of sportmateriaal. Vorig jaar werden maar liefst 6 veulens uit de collectie geselecteerd voor de NVK. Maar ook eerder in Dronten geveilde paarden behaalden dit jaar weer mooie successen op zowel keuringen als in de sport.

Na de succesvolle thuisselectie selecteert Veiling Dronten net als voorgaande jaren op verschillende centrale locaties in Nederland. Maak gebruik van de laatste kans om ook uw veulen te laten zien aan de selectiecommissie van Veiling Dronten. Zij komen aankomende week op de volgende locaties;

Maandag 10 juli
Flevomanege, Dronten
Hengstenhouderij Brinkman, Twello
Team Nijhof, Geesteren
Hengstenhouderij Venderbosch, Varsseveld

Dinsdag 11 juli
Hengstenhouderij Lauw van Vliet, IJsselstein
Manege Buitenhorst, Oosteind
Van Bommel, Aarle Rixtel
Aris van Manen, Brummen

Woensdag 12 juli
Stal de Hoge Linde, Lemelerveld
Hengstenhouderij Veninga, Stuifzand
Hengstenstation Ritta Hoeve, Groningen
VDL Stud, Bears

De laatste kans om uw veulen(s) op te geven. Aanmelden kan via de website www.veilingdronten.nl. Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen met het secretariaat van Veiling Dronten mevr.  L. van  Zanten e-mail info@veilingdronten.nl.

Graag tot ziens bij Veulenveiling Dronten 2017, vrijdag 1 september te Ermelo!