Opgave 26e veulenveiling Dronten

Op vrijdag 1 september wordt de 26ste veulenveiling Dronten georganiseerd in het centraal gelegen KWPN centrum in Ermelo. Ook dit jaar is Veiling Dronten op zoek naar veulens met extra beweging, uitstraling en goede afstamming. In juli selecteert Veiling Dronten net als voorgaande jaren veulens op verschillende locaties in Nederland.

Veiling Dronten biedt u voorafgaand aan de reguliere selectie de mogelijkheid om uw veulen(s) op te geven voor de vroege thuisselectie. U hoeft niet op pad met uw veulen(s), de selectiecommissie van Veiling Dronten biedt u gemak en komt bij u thuis om uw veulen(s) te selecteren. De vroege selectie vind plaats halverwege mei (na telefonische afspraak).

Aanmelden voor de vroege thuisselectie kan via de website onder het kopje “Veulens aanmelden”. Aanmelden voor de reguliere selectie in juli bij u in de buurt kan vanaf ook, geef dit even aan bij de opmerkingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coen van Zanten Tel. 06-13847594/e-mail info@veilingdronten.nl.