Aanmelding voor de Sportpaardenveiling 2019 is gesloten!


Dinsdag 7 mei 2019 vindt de 42e editie plaats van Sportpaardenveiling Dronten, wederom op de prachtige locatie van Paardencentrum Dronten. Vanaf nu kunt u uw sportpaard weer aanmelden voor de veiling. Ook dit jaar is de commissie weer op zoek naar fijne sportpaarden van 3 tot en met 6 jaar. De paarden dienen, naast een correct en aansprekend exterieur, te beschikken over zeer goede bewegingen en/of springtechnieken. Tevens wordt geselecteerd op klinische en röntgenologische gezondheid. Voldoet uw sportpaard aan deze voorwaarden? Meld uw paard dan aan voor de 42e editie van onze veiling. Ook dit jaar biedt Veiling Dronten als extra service weer de 6-weekse training aan onder leiding van Henk Frederiks. 

Secretariaat:
Veilingcommissie Dronten
Klokbekerweg 9
8219 PD Lelystad
tel: 0321-321621
mob: 06-13847594
e-mail: info@veilingdronten.nl

De te veilen paarden dienen te beschikken over een klinisch en röntgenologisch rapport.  Het klinisch rapport mag op het moment van veilen (7 mei 2019)  niet ouder zijn dan 3 maanden (>7 februari 2019), het röntgenologisch rapport mag niet ouder zijn dan 7 december 2018. De rapporten dienen te voldoen aan de eisen van Veiling Dronten, de bevoegde keuringskliniek is;Dierenkliniek Emmeloord.

Aanmeldingsformulier Sportpaardenveiling

0 + 8 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.