Veiling Dronten komt naar de fokkers toe

Op vrijdag 2 september wordt de 25e editie van Veulenveiling Dronten gehouden in de schitterende accommodatie van het KWPN Centrum te Ermelo. Veulenveiling Dronten staat die dag garant voor: beweging, uitstraling en afstamming.

Ook u kunt uw veulen opgeven voor de 25e Veulenveiling. Veiling Dronten is op zoek naar veulens met extra beweging, uitstraling en goede afstamming. In juli selecteert Veiling Dronten net als voorgaande jaren veulens op verschillende locaties in Nederland. Voorafgaand aan de reguliere selectie heeft u de mogelijkheid om uw veulen(s) op te geven voor de vroege thuisselectie. U hoeft niet op pad met uw veulen(s), de selectiecommissie van Veiling Dronten biedt u gemak en komt bij u thuis om uw veulen(s) te selecteren. De thuisselectie is kosteloos!

Zoals al eerder genoemd richt Veiling Dronten zich dit jaar op de jubileum editie  van Veulenveiling Dronten. Deze dag zal naast de veiling voorzien van diverse activiteiten en showelementen, volg voor de actuele ontwikkelingen de website www.veilingdronten.nl en Facebook. Zoals u wellicht heeft gezien is de website volledig vernieuwd, wij hopen u op deze wijze nog beter te kunnen voorzien van alle informatie. Onze nieuwe website is gemaakt door MikeHenze.nl. Zij zijn oa gespecialiseerd in websites voor de Hippische Sport.

Aanmelden voor de vroege thuisselectie kan tot zaterdag 4 juni via de website. Aanmeldingen na deze datum komen in aanmerking voor de reguliere selectie bij u in de buurt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, e-mail l.v.zanten@hetnet.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *